Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов, който получи

...
Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов, който получи
Коментари Харесай

Борислав Михайлов: Вотът показва, че сега нямаме алтернатива

Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов, който получи четвърти следващ мандат, съобщи, че се надява успеха му в конгреса да е победа за футбола. Той завоюва изрично с 92% от гласовете на участвалите в изборите.

" Надявам се, че това е победа за футбола. Естествено, че ме удовлетворява, откакто хората след три мандата ни гласоподават доверие, това значи, че с моя екип сме си свършили работата до момента. Трябва да работим още повече отново поради тези хора ", сподели Михайлов на конференцията след траялия близо 10 часа конгрес.

Президентът на БФС, който получи 463 от общо 504 гласа съобщи, че постоянно е добре да има мощна съпротива. " Но вотът сочи, че ние в този момент нямаме опция. Ще се насочим към това, което би трябвало да се направи. "

По думите му Наско Сираков преди няколко дни му е споделил, че няма предпочитание да бъде част от изпълнителния комитет и по тази причина не е бил препоръчан. От управителния орган излиза и притежателят на " ЦСКА - София " Гриша Ганчев, за който Михайлов уточни, че от година и половина не е бил на никое съвещание на изпълкома. Новите лица са четири, измежду които Спас Русев и Валентин Михов.

На конгреса е гласуван проектобюджет на БФС от към 80 млн. лв. за идващите четири години. Михайлов изясни, че към 60% от тях ще дойдат от ФИФА и УЕФА.

По мотив рецензиите от страна на съперниците му, президентът съобщи, че всеки има право да апелира. " Видяхте наличието от българската страна, от ФИФА, от УЕФА. Ако има нещо нелегално, тези хора нямаше да са тук. "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР