Президентът на Българската федерация по волейбол Данчо Лазаров отговори на

...
Президентът на Българската федерация по волейбол Данчо Лазаров отговори на
Коментари Харесай

Напрежение във волейбола, клубове скочиха срещу федерацията - Волейбол - БГ Волейбол



Президентът на Българската федерация по волейбол Данчо Лазаров отговори на обвиняванията на пет клуба. Те заплашват с протест по време на шампионата и претендират за неизплатени суми от трансферни права на български състезатели, играещи в чужбина.

"Ние пазарлъци няма да водим. Те слагат две тематики, които касаят федерацията. Имаме една уговрка за заплащане на част от постъпилите трансферни суми от състезатели, които са излезли от тези клуибове. Разпределението на топките се прави от федерацията, заслужено и почтено към всички клубове ", съобщи той.

Лазаров приказва и за опцията зала "Христо Ботев " да бъде употребена и на клубните ни тимове. В края на предишното състезание бе отказано на ЦСКА да играе там домакинските си мачове от полуфиналните плейофи в Суперлигата.

"Решението на федерацията е зала "Христо Ботев " да бъде употребена извънредно за националните тимове, а не да обслужваме ЦСКА или който и да е клуб. Всеки един тим, който се записва за присъединяване в едно съревнование, би трябвало да си направи сметката по какъв начин ще го осъществя.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР