Президентът на Българската федерация по тенис Стефан Цветков получи специалната

...
Президентът на Българската федерация по тенис Стефан Цветков получи специалната
Коментари Харесай

Престижна награда от Тенис Европа за Стефан Цветков Inbox

Президентът на Българската федерация по тенис Стефан Цветков получи специфичната премия за принос към играта по време на годишното общо заседание на Тенис Европа (Европейската федерация по тенис с 50 страни членки). Делегатите, участващи в общото заседание (присъствено в Крит и виртуално) единомислещо утвърдиха предлагането на Борда на Тенис Европа пожизненият почетен консултант на европейската федерация Стефан Цветков да получи премията. Наградите, връчвани от Тенис Европа, са два вида.

Връчват се и награди, основани на номинации на националните асоциации, само че се присъжда и специфична по предложение на Борда на Тенис Европа - единствено един човек може да бъде номиниран за нея, а по-късно се насочва рекомендация за утвърждение към делегатите на общото заседание. Тази специфична премия бе присъдена с цялостно единогласие на президента на българския тенис. Иво Кадерка (Чехия) бе определен за президент на Тенис Европа.

В Борда на Европейската федерация по тенис бяха определени Кристиане Жолисен (Швейцария), Луизана Фоде (Италия), Ева-Мария Шнайдер (Германия), Спирос Заниас (Гърция), Евгени Зукин (Украйна), Дейвид Роулинсън (Великобритания), Николина Бабич (Хърватия) и Разван Иту (Румъния).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР