Президентът на Българската федерация по тенис Стефан Цветков получи поредно

...
Президентът на Българската федерация по тенис Стефан Цветков получи поредно
Коментари Харесай

Стефан Цветков отново избран в Международна комисия към Световната зала на тенис славата

Президентът на Българската федерация по тенис Стефан Цветков получи следващо международно самопризнание - той беше избран отново за член на Международната комисия към Световната зала на тенис славата със седалище Нюпорт (САЩ).
 България ще гостува на Южна Африка през септември за Купа Дейвис
Българският началник е в извънредно влиятелна компания. Сред членовете на Международната комисия са още Хуан Маржец - дълготраен член на борда на шефовете и изпълнителен вицепрезидент на ITF, президент на комитета за " Купа Дейвис " и представител на ITF в борда на WTA, Джордж Салкелд - член на борда на шефовете на WTA, Джиджи Фернандес - двукратна олимпийски шампионка, носителка на 17 трофеи от " Големият шлем " на двойки и е някогашна №1 в света на двойки, Жан-Ив Филион - изпълнителен шеф на BNP Paribas USA.

Мандатът на новата Международна комисия към Световната зала на тенис славата е до 2021 година Президент на Световната зала на тенис славата е легендата и някогашен №1 в света Стан Смит, а изпълнителен шеф е някогашният топтенисист от Съединени американски щати Тод Мартин.

Световната зала на тенис славата, която е публично приета от Международната тенис федерация през 1986 година, има за цел да резервира и разпространява историята на този благороден спорт и да уважава огромните тенис първенци.

По този метод организацията е извънредно значим сътрудник за развиването и разрастването на тениса по света.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР