Президентът на Българската федерация по спортна гимнастика Красимир Дунев говори

...
Президентът на Българската федерация по спортна гимнастика Красимир Дунев говори
Коментари Харесай

Красимир Дунев: Целта ни е квота за Световното първенство

Президентът на Българската федерация по спортна гимнастика Красимир Дунев приказва преди откритата подготовка на гимнастиците ни, които ще вземат участие на Европейското състезание в Анталия. Той разкри детайлности към състава при мъжете и дамите, както и каква е задачата на шампионата в Анталия. 

" Съставът е явен, това е последното публично контролно преди да заминем в събота за европейското състезание. В него попадат Йордан Александров, Божидар Златанов, Теодор Трифонов, Еди Пенев и Кевин Пенев. Това са петимата състезатели, които ще вземат присъединяване "

" На международното състезание за младежи и девеойки, което мина преди седмица имахме упоритостта да създадем няколко финала и даже орден. Сега не желая да върша проекти, само че нашите цели са топ 13 отборно, тъй като това ще ни даде квота за Световното през октомври месец. Естествено, желая и финали, мисля, че имаме шансове. Момчетата са конкурентни "

" Палома Спиридонова и Никол Стоименова са българки, те изявиха предпочитание да вземат участие за България. Имаме и контузени. Надявам се те да се показват доста добре, с цел да вземат квота за Световното състезание и вероятно за Олимпиадата по-късно "

" За страдание още веднъж имаме травма при Хъдълстоун, ще пропусне Европейското състезание. Оправя се, само че не е подготвен да попадне в тима "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР