Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева сподели,

...
Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева сподели,
Коментари Харесай

Раева обяви кога ще бъдат презентирани новите композиции

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева показа, че новите композиции на ансамбъла ще бъдат презентирани в края на януари, началото на февруари.

Илиана Раева приказва преди първата по рода си подиум-тренировка на индивидуалистките и ансамбъла, която се организира в подготвителната „ Арена Армеец “ в столицата. Много дребни грации пристигнаха с родителите си, с цел да се допрян до своите любимки.

Раева: Носете валериан и валидол преди съчетанията на ансамбъла

"Много възторг има в дечицата, които са тук. Също по този начин виждам, че и у девойките се усеща едно приповдигнато въодушевление. По този метод ще осмислят какъв е смисълът на техния път. Наистина с изключение на златните медали, тази голяма известност, на която се радват, те са и един образец на една дребна душичка, на едно малко сърце, на което може би ще трансформират живота с тази подготовка. Може би тук ще запалителен искрата на някоя бъдеща олимпийска или международна шампионка ", сподели Раева.

"Живеем в една такава софтуерна епоха и телефоните могат да разкрият най-интересните детайли от съчетанията на нашите съперници. Искаме да запазим нашите съчетания в загадка най-малко до началото на февруари”, разкри тя.

“Подготовката им върви доста добре, доста съм удовлетворена от това, което виждам. Страшно съществено и отговорно подхождат всички. Новият устав изисква необикновено доста работа. Ще е доста тежко, само че ние се целим в най-високото и по тази причина сме създали толкоз сложни, рисковани и наситени композиции ", сподели още Раева.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР