Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева сподели

...
Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева сподели
Коментари Харесай

Раева: Истината! Воювахме в третата световна война

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева показа посредством дълго известие в профила си в обществената мрежа Facebook, че родната гимнастика е на върха, без значение какво са отредили съдиите на шампионата на планетата в Баку. Освен ансамбъла, който завоюва два медала, Илиана Раева отличи и индивидуалистките ни Боряна Калейн, Невяна Владинова и Катрин Тасева за отличното им показване.

Ето и цялото изказване:

ИСТИНАТА!

България е най-силната страна при ансамблите в света и е в топ 3 при индивудуалното с Боряна Калейн, след Аверини и Ашрам!

Катрин и Неви са в топ10!

Другото е... художествената гимнастика в 21 век! Основното, което се съдържа в това изречение е: еволюция на художествената гимнастика, фрапантно нарастване на географията му, невиждана досега конкуренция, доста апетити за медали, политика, власт, пари, авторитетни мъже и дами от целия свят на могъщи страни...

Малката България с респектиращата си към този момент 70-годишна история в този спорт, в този миг е с най-силния отбор в света, КАТЕГОРИЧЕН И НЕОСПОРИМ ФАКТ, и с фантастичната Боряна Калейн в топ 3, след Русия и Израел!

България извърши героизъм на това международно състезание, равностоен на това, България да води война в трета международна война с осем изтребители от пето потомство F-22 „ Раптор”, против Русия, Израел, Украйна, Беларус, Италия, Япония, Съединени американски щати и да победи всички...

Всички ние, които сме в залата и работим знаем това и сме горди и щастливи с постигнатото.

Да си българка и да си медалистка по художествена гимнастика на европейско, международно и олимпиада в 21 век, в спорт, в който само съдиите вземат решение разпределянето на медалите е еднакво на делото на историческите ни герои.

Благодаря за наличието на министър Кралев, който стана очевидец на всичко! За безрезервната му поддръжка през всичките години!

Благодаря на почитателите, които бяха с нас в Баку и подкрепяха с цялата си любов девойките.

Благодаря на голямата поддръжка, която всички ние усещаме на многочислените ни почитатели в България и по света, на българските медии, на държавно управление и институции!

Погнуса към дребната пасмина “фенове”, зад които седят знайни и незнайни “героини”, основали толкоз съществени проблеми последните месеци на българската художествена гимнастика, за които даже и нямат разбиране. Вие сте жалки и почтени за пренебрежение същества, които в несъстоятелното си битие сте трансформирали фенството си в специалност. Правите безсмислени опити да унищожавате труда на брилянтните ни девойки и състезателки, на надарените ни треньори с вашата нецензурност, експанзия, нетърпима непросветеност и безмозъчни действия! Стойте си в мизерните си групички, които сте основали и не прекрачвайте лимитираните си благоприятни условия, както и прага на залите по художествена гимнастика. Никой няма потребност от зловредното ви въздействие.

Навън враговете ни са противници и те употребяват всяка опция да оказват помощ на своите.

Гадното е, че в толкоз тежката борба имаш врагове и у дома, които с нелепостта си вредят повече от непознатите...

Е, всички, които работим, в това число и състезателките, знаем чудесно всичко това, което написах и сме по-мотивирани от всеки път!

Обществото на българската художествена гимнастика в никакъв случай не е било по-обединено и заедно в цялата си история!

Благодаря на всички за това и за голямата поддръжка, която имам!

Обичам ви, девойки и треньори!

Продължаваме да летим!

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР