Президентът на българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева се

...
Президентът на българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева се
Коментари Харесай

Илиана Раева през сълзи: Лечков, винаги ще те обичам. Но е обидно това, което направи

Президентът на българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева се засегна от думите на вицепрезидента на БФС Йордан Лечков пред „ Дарик радио “ през вчерашния ден, че нямаме триумфи в гимнастиката.
Съпругата на Наско Сираков изясни, че е провела диалог по телефона с Лечков.
Публикацията на Раева:
„ Възмутени публицисти и хора свързани с художествената гимнастика разясняват думите на Данчо Лечков, които е споделил за спорта, който управлявам.
Обадих му се да го попитам в действителност ли е споделил това, което Криси Иванова е написала. Данчо отхвърли. След това видях този фрагмент качен във фейсбук, който обявявам. Казал го е…
В диалога ни Данчо ми сподели, че в случай че би трябвало обществено ще се извини за художествената гимнастика. Няма потребност. Аз имам вяра, че Данчо се объркал. Наистина му имам вяра! Знам, че се е объркал и е желал друго да каже. Просто е прекомерно несвоевременно обаче да сравняваш тъкмо в този миг футбола с другите спортове.
Друг е въпросът, че човек би трябвало да е по-внимателен, когато приказва за обстоятелства. А още по-друг е въпросът, по какъв начин водещият си мълчи и въобще ни дума, ни вопъл за неточните обстоятелства. Не единствено за художествената гимнастика, ами и за битката. Може би в случай че Томислав го беше апострофирал, Данчо щеше да посочи, че се е объркал.
А лекичко единствено, на прима виста, ще напомня от времето, от което управлявам спорта ни (11 години), какви триумфи имаме:
– олимпийска купа,
– бронзов олимпийски орден
– две безспорни международни трофеи,
– международни и европейски златни медали,
– международна отборна купа за дами и девойки,
– европейска безспорна купа на Боряна Калейн,
– над 15 извоювани международни купи…
Аз помня Данчо футболиста, с незабравимия гол против Германия в САЩ’94 и постоянно ще го обичам. Сигурна съм, че грешката му е неволна.
Но в това време, за мен няма по-ужасно и обидно нещо от това да сравнят БФХГ със настоящия БФС… “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР