Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева се

...
Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева се
Коментари Харесай

Илиана Раева се изфука със секси изваяно тяло на плажа! Изглежда ли ви на 55?

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева се изфука със секси изваяно тяло, макар че към този момент е на 55 години. Легендарната гимнастичка разгласява в обществената мрежа фотоси от лятната си отмора в Гърция. Ето какво написа Раева:

Много удобно в кожата си на 55 год.! Хванах бас, че ще бъда 50 кг. на тазгодишната ми морска отмора. Познайте завоювах ли!????

Естествено, че го завоювах! С доста огромен кеф си направих морската фотосесия и ще покажа един ден на Илиана, баба и по какъв начин на 55 (год.) е била 50 (кг.)! Е, ще бъда почтена... през днешния ден съм 51 кг., само че почивката свърши и си дадох свободно.

P.s. Не изядох нито един сладолед, а предходната година изяждах по 2-3! Да не приказвам за разните фантастични коктейли, палачинки, топъл шоколад със сладолед... Даже без нито едно дзадзики. А сладката сервитьорка Бони от Beach Bar-а, която ме познава от години и знае какъв брой съм лакома, всеки ден се пробваше: " Хайде единствено едно през днешния ден от обичаното ти Мохито... " А аз: Бони, НЕ! Догодина! Само последните два дни, с цел да не пукясам си поръчах от всичките ми обичани вкусотии. Нямаше да е почтено по отношение на мен да не го направя.

Но истината е, че се усещах ужасно!

Пробвайте! Не е зле...Ама през днешния ден и палачинка ядох към този момент.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР