Президентът на българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева разказа

...
Президентът на българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева разказа
Коментари Харесай

Илиана Раева със смайваща история за една от родните гимнастички

Президентът на българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева описа смайваща история за една от родните гимнастички Боряна Калейн.

Това се случи в навечерието на абитуриентския бал на Бубето, както назовават мощно представящата се в последно време прелест.

Вчера тя отпразнува със своите съученици завършването на гимназиалния стадий от своето образование, а Раева показа нейна фотография, на която тя е с алена рокля.

Ето и любопитната преживелица, която Илиана описа:
" Ще и посветя една доста симпатична история, в която е основната героиня.

На една от последните тренировки в зала “Арена Армеец ” преди международната купа в София тази година гледах тренировката на индивидуалистките ни Катрин, Неви и Боряна. Боряна нямаше да взе участие на купата, само че тренираше наедно с Неви и Кати. Нещо не ми хареса какво виждам по терена, както нормално, и с нараснал звук споделих: Хич не ме интересува дали си ловите уредите! Това със съчетанията без неточност към този момент въобще не ме вълнува! Искам да извършите не 3, а 5 пируета, не 2 шенета, а 4!! Искам оценка над 22,000!!! Много значимо, че сте си хванали уреда като ми вършиме по два пируета...Пет пари не давам за съчетанията ви без неточност!!! Вземете 22,000 най-сетне, изиграйте си съчетанията с всичко и ще ви дам каквото поискате!!!

Много прочувствено и съвсем ядосано споделих всичко това.

Само за момент настана тягостно безмълвие, тъй като Боряна Калейн се провикна към мен от края на килима и с дяволита усмивка ми сподели: “ Наистина ли всичко, което желаяме ще ни дадете?! ” Аз се обърнах към нея смаяна от смелостта и, в този миг всички се разсмяхме, и треньори, и състезатели и и споделих: Да, всичко! Но въпреки всичко внимавай какво искаш! След тези мои думи всички започнахме да се смеем още повече! “Аз в този момент ще Ви покажа какво желая, може ли? ” Казах: Да, естествено! Тя отиде до сака си и си взе телефона. Отвори го и ми сподели една моя фотография. На нея бях с грациозен костюм на международното състезание в София и чанта Channel. “Искам да ми подарите тази чанта! ” Засмях се от сърце! Всички започнаха да се смеят. Бубе, знаеш какво да искаш! Само вземи 22,000 на един апарат и е твоя!- споделих и аз през смях. “Добре, госпожо! Скоро! ” - не спираше да се смее с пленителната си усмивка и огънчета в сапфирените си очи и тя.

На европейското в Баку беше превъзходна! На едно от съчетанията си, за мощната си игра получи 22,100! Разбира се, в този хипер прочувствен и значим миг за мен, въобще не се сещах за моето заричане. Тя чакаше оценката си на избраното в залата място за това с Бранимира Маркова, а аз и Марияна Памукова ( персоналната и треньорка) я чакахме зад кулисите. Марияна се приближи до мен и ми сподели: “Сега съм сигурна какво ще ти каже като излезе. ” Беше доста усмихната и щастлива и очите и светеха. Аз въпросително я погледнах в неразбиране. Наистина въобще не се сещах за обещанието си. В този миг Брани и Боряна се появиха от спортната зала. Аз отворих ръце да я прегърна за блестящата игра, а тя победоносно отдалече ми извика: “ Госпожоооо... 22,100!!! Искам си чантата Шанел!!! ” Всички избухнахме в смях. И масажистите, и Силвия Стойнева, и Неви. Аз се разсмях, прегърнах я и и споделих: Всички чанти ще ти дам, единствено играй по този начин постоянно! "

През миналата седмица Боряна Калейн сграбчи три бронзови медала в Баку на европейското състезание.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР