Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева разказа

...
Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева разказа
Коментари Харесай

Илиана Раева: Русия винаги ни е подкрепяла в последните години

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева описа в предаването " Събуди се " по НОВА за представянето на грациите ни в Пезаро, Италия. Ансамбълът ни завоюва сребро, а Боряна Калейн извоюва бронзов орден.
 Ансамбълът ни сграбчи среброто в Пезаро
Съпругата на футболната легенда Наско Сираков прикани всички фенове да поддържат грациите ни по време на Световната купа, която ще се проведе 12 до 14 април в " Арена Армеец ".

" Всички са доста щастливи, в последните три дни до през днешния ден, изживяхме доста страсти и поради интернационалния шампионат София Къп, на който спечелихме общо 18 медала. За десерт спечелихме сребърен орден на ансамбъла и бронз на Боряна, което е много-много огромен триумф.

Разговарях с Весела Димитрова и тя сподели, че съдийството в Италия е било фантастично, тъй като ни дадоха тъкмо толкоз за компликация, колкото изиграхме. Русия постоянно ни е подкрепяла в последните години. За нас този старт беше доста значим, тъй като е първи старт за ансамбъла. Всички мнения на експертите са, че имаме доста мощни гимнастички.

Един ваш сътрудник назова девойките диаманти, толкоз са разнообразни и ярки, че настина са диаманти. Националният тим на България е обвързван с доста огромен труд и ние би трябвало да ги възпитаваме в това отношение. Състезателят би трябвало да се възпитава, да се състезава. Но когато отидеш на съревнование, тогава е единствено логика на психиката.

Момичетата са пределно мобилизирани, знаят, че следва една доста тежка година. Всички експерти от началото на година разясняваме един фрапантен прогрес от всички тимове, няма по-хубаво от мощна конкуренция, от доста страни. Момичетата ще се опитат да покажат най-хубавото от себе си. Много тежка борба ", сподели Раева.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР