Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева коментира

...
Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева коментира
Коментари Харесай

Илиана Раева: Предстои ни много работа

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева разяснява приключилото нощес Европейско състезание, което бе извоювано от Линой Ашрам, а българките Боряна Калейн и Катрин Тасева приключиха четвърта и седма.

" Европейска шампионка за 2020 г стана израелката ЛИНОЙ Ашрам! Много, доста заслужена победа Втора стана Алина Харнаско от Беларус, а трета стана нейната съотборничка Анастасия Салос. Държавите, които не стопираха подготовката си бяха и най-добре готови. Много заслужено класиране.

Българките не съумяха да изиграят нито едно свое комбиниране. Не бяха в оптимална форма, има доста справедливи фактори за това - три спирания поради пандемията, тежко прекарани заболявания (на Катрин се оказа, че е било коронавирус), действително три седмици подготовка, само че това не може да е опрощение за някои от грешките. И двете имат задоволително опит. Да, доста усложнихме съчетанията! Някои не толкоз зле изиграни съчетания (топката на Буба, в която си спести много неща, както и на всички други уреди) демонстрираха, че сме подготвени да нападаме златния орден! Съчетанията ни са безусловно равностойни на спечелилите, само че би трябвало да се изиграят И ЩЕ съдебна експертиза ИЗИГРАЯТ! Предстои ни доста работа! ", написа Раева в обществените мрежи.
Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР