Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева категорично

...
Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева категорично
Коментари Харесай

Илиана Раева: Нешка не можа да преглътне моя успех

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева изрично отхвърли да упреква Нешка Робева в неточно снимане на новите съчетания на българския отбор.
" Не приказвам за Нешка Робева. Опитваме се да предпазим нашия тим. Полагаме доста старания, тъй като за новите условия би трябвало доста фикция ", сподели Раева по БТВ.

Относно разногласията сред двете, тя съобщи: " Нешка не може да понесе фамилията ми. Аз съм единствената гимнастичка, която й споделяше истината. Мисля, че тя не съумя да преглътне моя триумф. Не ми елементарни, че аз съм себе си ".

След провеждането на второто контролно съревнование за грациите Раева заподозря, че записите на съчетанията на родните композииции ще бъдат предоставени на българска треньорка, работеща в чужбина.

" При първите две контролни помолих всички публицисти и присъстващи да не снимат. При въпросното контролно направих същото, а публицистите бяха съвършени. Ако желаех да кажа името на дамата, която е снимала, щях да вляза в дискусия. Има я в кадър в репортажите. Не знаем кой е поръчал записа, само че считаме, че е български треньор, който работи в чужбина ".

" Не се изненадах, че Нешка Робева пое отбора на Германия. Преди към месец стана треньор на Македония и даже изведе тяхна гимнастичка на едно съревнование против нас. Това е неин персонален избор, очевидно има нужда да работи в чужбина ", сподели още президентът на родната федерация.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР