Президентът на Българска федерация по тенис и член на Борда

...
Президентът на Българска федерация по тенис и член на Борда
Коментари Харесай

Стефан Цветков е избран за две от основните комисии на Международната тенис федерация

Президентът на Българска федерация по тенис и член на Борда на Международната тенис федерация Стефан Цветков е определен за съпредседател на Турнирния съвет /Tournament Council/ и за член на Работната група за нови благоприятни условия /New Properties Taskforce/ на Международната тенис федерация /ITF/ за интервала 2018–2019 година

Турнирният съвет слага за цел да работи дружно със Световната мъжка тенис асоциация – ATP, Световната женска тенис асоциация - WTA и Гранд Шлем нациите.

Работната група за нови благоприятни условия на ITF ще изследва и създава нови събития и формати, които да се включат в международния тенис календар.

Следващите няколко години ще са изключително значими за Международната тенис федерация, с цел да се реализиран заложените стратегически цели на международната централа, познати като " ITF 2024 ". Комисиите ще имат съществена основна роля за стратегическата работа по целите.

Генералният секретар на Българска федерация по тенис Катерина Генова е определен за член на Комисията по плажен тенис към Международната тенис федерация за интервала 2018–2019 година Комисията дава отговор за администрирането на спорта на интернационално равнище посредством организирането на международния календар и начинания за повишение на присъединяване в него.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР