Президентът на Българска федерация по художествена гимнастика Илиана Раева е

...
Президентът на Българска федерация по художествена гимнастика Илиана Раева е
Коментари Харесай

Илиана Раева: Ансамбълът е в добра форма

Президентът на Българска федерация по художествена гимнастика Илиана Раева е удовлетворена от контролното на българския народен тим в подготвителната зала на " Арена Армеец ".

" Много мощна игра. Тези композиции са по-силни, по-атрактивни, по стойностни и повишени съгласно новия устав. Много са сложни, като техническа компликация и издържане. Трябва да гоним върхова форма през март на нашата Световна купа и през юни за европейското състезание. Боряна Калейн направи много мощна игра. Допусна неточност при последния си апарат - лента. Всички имаха неточности с лентата, само че би трябвало да бъдат оптимално съсредоточени и мобилизирани, тъй като лентата е подъл апарат ", показа Раева.

" Ерика Зафирова също е в добра форма, както и ансамбълът. Вярвам, че ще създадат мощни надпревари. Ансамбълът е в много добра форма. Катрин Тасева е извънредно дисциплинирана. Доволна съм от това по какъв начин тренира. Осъзнала е, че геният се развива с доста труд. Невяна Владинова е стъпила изкривено. Контузията й в коляното към този момент беше отшумяла, само че в този момент има скъсване на нишки в глезена на десния си крайник. Очаквам мощна конкуренция сред България и Русия при ансамблите на шампионата Гран При в Москва през февруари ", съобщи Илиана Раева пред медиите.

На контролното в София участва министърът на спорта Красен Кралев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР