Президентът на България в периода 2012-2017 г. Росен Плевнелиев коментира

...
Президентът на България в периода 2012-2017 г. Росен Плевнелиев коментира
Коментари Харесай

Плевнелиев захапа Радев: Не може точно на 6 септември да говориш, че вече нямаме идеали

Президентът на България в интервала 2012-2017 година Росен Плевнелиев разяснява настоящите в последните дни тематики в студиото на " Нова телевизия ".

Една от тях бе по този начин наречения шпионски скандал. " Автентичен е, поддържам дейностите на българските служби, даже са малко закъснели, съветска хибридна офанзива има. През 2015 година по време на евроизборите имаше огромна кибер офанзива. Аз два пъти съм свиквал съвета за Национална сигурност, точно поради опасност от Русия. Факт е, че има доста тежка активност на Русия в България, огромно количество разузнавачи. България би трябвало да покаже темперамент - Естония, Литва, Черна гора, Македония, се сблъскаха с такива проблеми и действаха оптимално бързо, при нас е малко по-бавно ", сподели той.

" Дотам сме я докарали, че президентът в тирада, която би следвало да е обединителна на 6 септевмври в Пловдив, да споделя: " Ами ние от дълго време нямаме блян, не запомнили сме кой е нашият блян и цел ". Нима това е по този начин? От друга позиция какво ни споделяше не какъв да е, а Апостола на свободата - за чиста и свята република и тъждество с европейските нации. Това е част, в случай че щете от дезинофрамицята, в случай че можем да загубим цел и посока ", разяснява още Плевнелиев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР