Президентът на Австрия изрази своята съпричастност към всички, които в

...
Президентът на Австрия изрази своята съпричастност към всички, които в
Коментари Харесай

Ван дер Белен: Омразата не може да бъде по-силна от обществото ни

Президентът на Австрия изрази своята съпричастност към всички, които сега се борят за живота си поради в понеделник вечерта.
Той изрече съболезнованията си на околните на жертвите и признателност на хората от силите на реда и от избавителните екипи, както и на „ интернационалната общественост, която поддържа Австрия ”.
 Курц: Това не е война сред християни и мюсюлмани, врагът е ислямисткият гнет Курц: Това не е война сред християни и мюсюлмани, врагът е ислямисткият гнет
„ Републиката и народа станаха обект на брутална терористична офанзива ”, съобщи канцлерът на Австрия Себастиан Курц в особено...
Атентатът е ориентиран към всеки, който цени живота в свободно общество, акцентира президентът. Ударът е и против живота в една демократична народна власт, която явно терористите надълбоко ненавиждат. „ За постигането на тази народна власт обаче се е работило крепко в продължение на стотици години и ние няма да отстъпим ”, безапелационен е Ван дер Белен.
Той съобщи, че страната му ще пази и пази полезностите си, а „ омразата в никакъв случай не може да бъде толкоз мощна, колкото нашето общество на независимост, народна власт, приемливост и обич ”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР