Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Сересо демонстрира неодобрението си към

...
Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Сересо демонстрира неодобрението си към
Коментари Харесай

Президентът на Атлетико: Преди ВАР имаше един проблем, а сега са два

Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Сересо показва неодобрението си към системата ВАР, която за първи сезон се ползва в испанската Ла Лига.

“ВАР се употребява, а към този момент съм казвал, че не ми харесва още от началото, само че не съм този, който да подреди възбраната на системата. Преди имаше един проблем, а в този момент са два”, съобщи Сересо преди дуела на отбора против Ювентус от Шампионската лига.

Той разяснява и самият мач. “Шансовете са 50:50 и нас ни интересува да победим като домакини, с цел да отидем в Торино спокойни. Ще бъде сложен и прекрасен дуел. Сигурно с малко голове, само че в никакъв случай не се знае. Вече знаете, че в случай че загубим, ще бъде неуспех, а в случай че спечелим, ще бъде триумф, макар че и в двата случая ще сме същият тим. Бяхме на два финала на ШЛ, а никой не ни считаше за любимци. Направихме отбор, с който да се опитаме да спечелим Ла Лига и Шампионската лига, както и Купата на краля, само че за нея към този момент е ясно, че няма да успеем. Кристиано Роналдо? Той е приказен състезател и една огромна мощ за Ювентус, само че ние също си имаме такава - Диего Коща, Алваро Мората и Антоан Гризман… Всички имат положителни играчи”, сподели още президентът на “дюшекчиите”.
Enrique Cerezo, crítico con el VAR: " Nunca me ha gustado. Antes había un problema, ahora dos " https://t.co/qV0XChFtCY vía @JugoneslaSexta
— Champions Total (@champions_total) February 20, 2019
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР