Президентът на Атлантическия клуб в България и бивш министър на

...
Президентът на Атлантическия клуб в България и бивш министър на
Коментари Харесай

Соломон Паси оглави Борда на М3 Communications Group, Inc.

Президентът на Атлантическия клуб в България и някогашен министър на външните работи доктор Соломон Паси оглави Консултативния ръб на водещата PR компания М3 Communications Group, Inc. Това е нова конструкция, основана по концепция на Главния изпълнителен шеф на компанията Максим Бехар.

Днес се състоя и първата среща на новия Борд в платформата Zoom заради епидемиологичната конюнктура в страната.

Основната функционалност на Консултативния ръб ще бъде да поучава М3 Communications Group, Inc. по значими бизнес въпроси. Двете страни ще си партнират и по редица публично значими планове. Повече за Консултативния ръб към М3 Communications Group, Inc. ще откриете тук.

„ За мен е чест да бъда ръководител на Консултативния ръб и да работя дружно с толкоз сполучливи и вдъхновяващи персони. Сигурен съм, че дружно ще генерираме доста значими хрумвания и ще обменяме скъп опит. Така ще способстваме за развиването на обществото ни и за подобряването на бизнес средата в България “, разяснява Соломон Паси, ръководител на Консултативния ръб към М3 Communications Group, Inc.

Членове на Борда са и Ани Цолова (журналист и информационен експерт), Николай Василев (финансист и предприемач), Петър Пунчев (журналист и предприемач), Валери Запрянов (журналист), Мартин Захариев (медиен специалист и предприемач), проф. Любомир Стойков (медиен специалист и преподавател), проф. Григор Горчев (хирург), Жаклин Вагенщайн (издател), Ирина Василевска (юрист), доцент Катя Михайлова (преподавател по комуникации), Валентин Панайотов (медиен и банков експерт), Мария Шишкова (експерт по човешки запаси и коучинг), доцент Милена Георгиева (молекулярен биолог и генетик), Нейко Генчев (издател), Тодор Табаков (юрист) и Цветелина Николова (предприемач).

„ Щастлив съм, че толкоз качествени сътрудници и другари одобриха поканата ми да се причислят към Консултативния ръб на M3 Communications Group, Inc. Смятам, че това е най-хубавият „ мозъчен концерн “ в връзките освен в България, а и на европейско равнище, и съм уверен, че занапред от него ще се родят страхотни национални планове “, сподели Максим Бехар.

Консултативният ръб към M3 Communications Group, Inc. ще заседава най-малко три пъти годишно, като онлайн срещите могат да бъдат и по-чести.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР