Президентът на Арсенал Тула Гурам Аджоев заяви, че е възложил

...
Президентът на Арсенал Тула Гурам Аджоев заяви, че е възложил
Коментари Харесай

Молят Жоро Костадинов и съотборниците му намаляват заплатите си с 30%

Президентът на Арсенал Тула Гурам Аджоев съобщи, че е упълномощил на подчинените си да договарят с футболистите за понижаване на заплатите по време на карантина заради пандемията от ковид. Българският национал Георги Костадинов и съотборниците ще би трябвало да се откажат от 30% от възнагражденията си, с цел да оказват помощ на другите чиновници.

" Всички би трябвало да спестят пари в този момент, тъй като всичко е доста комплицирано. Вече дадох заповед на генералните и спортните шефове да обсъдят с играчите понижаване на заплатата до 30 %, до момента в който не играем. Ще бъде неправилно да се понижат всички със същия %, тъй като някой има по-висока заплата, някой по-ниска.

Всички играчи би трябвало да вземат участие в поддръжката на клуба. Намаляваме поради всички чиновници на Арсенал, тъй като ще използваме спестените пари, с цел да продължим да изплащаме заплати на нашите чиновници.

Остават няколко месеца до края на сезона и мисля, че всички играчи схващат сложната обстановка и, уповавам се, ще ги срещнем. Ние се съгласихме с чужденците, когато валутата скочи, и всички те дадоха зелена светлина за фиксиране на валутния курс. В актуалната обстановка клубовете с по-високи заплати страдат повече. Барселона незабавно предприе такива ограничения ", съобщи Гурам Аджоев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР