Президентът на Арда (Кърджали) инж. Петър Пешев говори след раздялата

...
Президентът на Арда (Кърджали) инж. Петър Пешев говори след раздялата
Коментари Харесай

Петър Пешев: Двама от чужденците си тръгнаха! За нов треньор все още не сме мислили

Президентът на Арда (Кърджали) инж. Петър Пешев приказва след раздялата с треньора Стамен Белчев и разновидностите за негов заместител. Шефът на отбора от Кърджали е безапелационен, че договаряния не се водят нито с Николай Киров, нито с Александър Томаш.

Пешев разкри кои от чужденците са си тръгнали. Останалите имат контракт с клуба до лятото. Босът на Арда добави, че всичко към стадиона върви съвършено и оборудването ще бъде готово да употреба в края на юни.

" Разделихме се със Стамен Белчев по взаимно единодушие. Абсолютно по взаимно единодушие. Държа дебело да го подчертая, с цел да няма спекулации. Много му благодарим, че ни вкара в Първа лига. Мисля, че и той е удовлетворен от престоя си тук. По най-хубавия метод сме се разделили.

Нямаме нов треньор. Нито Николай Киров-Белия, нито Александър Томаш. Прочетох за тях двамата. Ще видя да диря Моуриньо (смее се).

Чужденците са тук. Само двама ги няма. Единият беше изваден от тима. Става дума за Илиша Сам. Дойде и ме попита дали може да разтрогне и да си върви. Другият искаше да се прибера в Англия при родителите си - Конър Рандал. Другите имат контракт до лятото. След това какво ще става, не мога да кажа.

Стадионът върви по съвършен метод. Отливат се фундаментите за стълбовете. Таблото се отлива. Тревата поникна. Всичко върви по проект. Всичко ще е готово до края на юни месец. Осветлението ще е готово и преди този момент. Тревата ще е подготвена в края на юни, началото на юли.

За нов треньор към момента не сме мислили. Ще го мислим от другата седмица. Какво докара до раздялата с Белчев? Няма съответна причина. Двете страни говорихме и стигнахме до този извод ", съобщи Пешев пред " Топспорт ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР