Президентът на Албания Илир Мета два дни бил на посещение

...
Президентът на Албания Илир Мета два дни бил на посещение
Коментари Харесай

Президентът на Албания два дни на посещение в Битоля, местните журналисти не разбрали

Президентът на Албания Илир Мета два дни бил на посещаване в Битоля във връзка 110-ата годишнина на албанската писменост, а македонските национални и локални медии не бяха осведомени за събитието, оповестява през днешния ден уеб сайтът " Сакам да кажам ".

За визитата на Мета в Битоля публицистите научиха от обществените мрежи, откакто президентът разгласява във Facebook страницата си фотоси от визитата си в Музея на албанската писменост в Битоля и в село Меджитлия, където се срещна с жителите. Той се снима и до чешмата с фамозната вода в Пелагония.

Под оповестените фотографии Мета написа, че " споделяме с албанските поданици желанието за тях да идват по-добри времена с новите изгледи за участие в НАТО на Македония и договарянията за Европейски Съюз следващата година ".

Журналистите в Битоля не знаеха за визитата на толкоз почитан политик в града и допускат, че не са били осведомени, с цел да не слагат въпроси. Тези дни македонски уеб сайтове писаха за допустима замесеност на

Илир Мета, както и на албански предприемач, който има бизнес и в Република Македония, в бягството на някогашния министър председател Никола Груевски през Албания и Черна гора до Унгария.

Мета си отпътувал през днешния ден по обяд от Битоля. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР