Президентът инж. Спас Спасов събра на изискана вечеря всички пилоти

...
Президентът инж. Спас Спасов събра на изискана вечеря всички пилоти
Коментари Харесай

Старт М /Криводол/ награди най-добрите пилоти за 2018 година

Президентът инж. Спас Спасов събра на изискана вечеря всички водачи с нежните си половинки. АМК „ Старт М “ направи възторг в автомобилните дисциплини в първата година от основаването си.
“Изключително мощна година за „ Старт М “. Постиженията се дължат на всички вас момчета. Благодаря и на кметовете на общините Криводол и Бойчиновци за провеждането на общо четири кръга от шампионата в рали кроса”, показа инж. Спасов.
Президентът на "Старт М " награди с плакати кметовете на двете обитаеми места – Петър Данчев и Светлин Сретениев. „ Старт М “ завоюва първо и второ място в отборното класиране в рали кроса. Клубът има трима републикански първенци – в “Дивизия 1”- Светослав Манастирски, в “Дивизия 3”- Цветелин Велков и в дрифта- Стефан Младенов.
В “Дивизия 1” на рали кроса тримата най-хубавите водачи за 2018 година на криводолския клуб са: Светослав Манастирски, Емил Минчев и Иван Живков – Пожарния.
В “Дивизия 2” отличените са: Пламен Цветанов, Георги Василев и Валери Димитров. В “Дивизия 3” награди получиха: Цветелин Велков, Методи Тодоров и Георги Ставров. Най-добрият водач на криводолчани на писта, “затворен маршрут”, е четирикратният първенец в рали кроса Румен Киров. В дрифта премията е за Стефан Младенов.
Пилотите на „ Старт М “ изненадаха президентът на клуба инж. Спас Спасов с мини - модели на профилирани строителни коли. Спасов е един от притежателите на потвърдената в сектора компания в Криводол.
“Бъдете живи и здрави. Нека 2019 година бъде по-добра за вас и фамилиите ви”, пожела президентът на АМК „ Старт М “ /Криводол/ инж. Спас Спасов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР