Президентът има право по Конституция да налага вето на всеки

...
Президентът има право по Конституция да налага вето на всеки
Коментари Харесай

Конспирация: Делян Добрев свърза ветото на Радев с Елена Йончева

" Президентът има право по Конституция да постанова несъгласие на всеки закон, който реши. Не сме се срещнали с претекстовете, когато се срещнем може да ги разясняваме съответно. Това, което ни кара да се замислим, е дали ветото не е обвързвано с някогашни членове на неговия екип. Говоря за Елена Йончева. "

Това сподели депутатът от ГЕРБ Делян Добрев пред публицисти в Народното събрание по повод наложеното вето от президента върху измененията в Закона за банковата неплатежоспособност, предаде offnews.bg

Той напомни, че Елена Йончева е взела участие в офшорка, която се съставлява от Зорница Блъскова, която по информация от интернет е съучастник в друга компания, посочена за участник в източването на КТБ.

Според Добрев президентът се изрича доста ласкаво във връзка с Елена Йончева, и по тази причина съществува подозрение дали ветото не е обвързвано с " нещо такова ".

" Не знам дали си спомняте едно изявление на Николай Бареков, в което твърди, че Елена Йончева си е договаряла персонално галактическите възнаграждения с Цветан Василев в TV7 ", сподели още той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР