Президентът и върховен главнокомандващ въоръжените сили Румен Радев призова премиера,

...
Президентът и върховен главнокомандващ въоръжените сили Румен Радев призова премиера,
Коментари Харесай

Радев призова за радиомълчание до избора на нов изтребител

Президентът и висш главнокомандващ въоръжените сили Румен Радев прикани премиера, министрите и националните представилите да запазят радиомълчание , до момента в който тече работата на междуведомствената комисия, образувана да направи оценка и разбор на постъпилите предложения по закупуване на нови изтребители за българските въоръжени сили.

Нека покажем, че сме цивилизована страна и бистрота, обективност и равнопоставеност не са празни приказки , прикани Радев.

Коментарът си той направи, откакто взе присъединяване в формалната гала по поднасянето на венци и цветя по случай Празника на авиацията и Българските военновъздушни сили.

Държавният глава изясни, че днешният ден е празник и пожела на всички хора със сини пагони здраве, сили, сила и религия за едно по-добро бъдеще на военновъздушните сили (ВВС).

" Българските Военновъздушни сили не са единствено стожер на националната сигурност , те са извор и потвърдена школа по родолюбие, национализъм, чест и достолепие ", посочи Радев, добавяйки, че благодари на всички ветерани.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР