Президентът и върховен главнокомандващ на Въоръжените сили Румен Радев се

...
Президентът и върховен главнокомандващ на Въоръжените сили Румен Радев се
Коментари Харесай

Радев се срещна с пилотите, които заминават за САЩ, за да се обучават да летят на F-16

Президентът и висш главнокомандващ на Въоръжените сили Румен Радев се срещна през днешния ден на „ Дондуков “ 2 с първата група български водачи, които ще преминат образование за асимилиране на многоцелеви изтребител F-16 BLOCK 70 в Съединени американски щати - майор Стоян Петков, капитан Александър Велинов, капитан Тодор Тодоров и старши лейтенант Симеон Георгиев, оповестиха от прессекретариата на президента.
 президенство
В срещата взе участие и командирът на Военновъздушните сили генерал-майор Цанко Стойков. Българската авиация от дълго време се нуждаеше от нов изтребител със модерни отбранителни качества, съобщи президентът и пожела триумф на летателния състав, който първи ще премине образование за асимилиране на летателната техника.

Румен Радев акцентира, че идното образование е сериозна инвестиция от страна на българската страна, огромно самопризнание, само че и огромна отговорност за младите водачи.
 президенство
От тях ще се чака освен да усвоят новата техника, само че и да вложат своя принос за модерното развиване на Военновъздушните сили на България. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР