Президентът Еманюел Макрон заяви в четвъртък, че ще продължи с

...
Президентът Еманюел Макрон заяви в четвъртък, че ще продължи с
Коментари Харесай

Макрон: Промените във Франция не бива да спират

Президентът Еманюел Макрон съобщи в четвъртък, че ще продължи с програмата на своето държавно управление за трансформиране на Франция, като добави, че публичният ред би трябвало да бъде възобновен след месеци на митинги.

 © БГНЕС
" Промените, които са в ход и трансформациите, които са от значително значение за нашата страна, не би трябвало да бъдат спирани ", сподели Макрон в дълго чаканата конференция в Елисейския замък.

Той даде обещание, че след съвсем половин година от време на време бурни митинги на " жълтите жилетки " против неговото ръководство, " през днешния ден, на първо място, публичният ред ще се върне и с него значително съглашение " във френското общество.

Макрон даде обещание също " доста " да понижи налога върху приходите на служащите във Франция, като в това време пази противоречивото си решение да отстрани налог върху имуществото при започване на мандата си.

" Искам съкращения за хората, които работят, посредством доста понижаване на налозите върху приходите ", сподели Макрон по време на тирада, в която излага отговора си на петмесечни антиправителствени митинги. "
 Макрон показва ограничения в отговор на настояванията на Макрон показва ограничения в отговор на настояванията на "жълтите жилетки "
Тази вечер френският президент Еманюел Макрон ще направи телевизионно изказване. Очаква се Макрон да оповести пакет от ограничения в отговор на настояванията на...

" Помолих държавното управление да приложи това понижение на налозите, като го финансира посредством унищожаване на някои данъчни облекчения за фирмите, от нуждата да работят по-дълго и понижаване на обществените ни разноски ", добави Макрон.

Макрон сподели, че е знаел за недоволства против решението му да реформира специфичен налог върху приходите на милионерите в месеците след избирането му през май 2017 година

Той съобщи, че ще бъде преразгледан през 2020 година и в опит да го оправдае съобщи, че той е предопределен да подтиква вложенията във френската стопанска система. Макрон също по този начин акцентира, че част от налога - върху имуществото на високоплатените - е бил непокътнат.

" Това беше промяна, която да подтиква производството, а не подарък за богатите ", сподели той.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР