Президентът Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември

...
Президентът Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември
Коментари Харесай

Макрон: Европа не може просто да гледа новата въоръжена надпревара

Президентът Еманюел Макрон  Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е най-младият президент на съобщи в петък, че Франция желае да стартира стратегически разговор с европейските си сътрудници във връзка с ролята на френската политика за нуклеарно въздържане в региона на европейската сигурност.

"Тъй като светът става все по-нестабилен, европейските страни не могат да си разрешат да останат единствено фенове в нова въоръжена конкуренция ", уточни френският президент Еманюел Макрон  Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е най-младият президент на по време на своя тирада във Военното учебно заведение на Париж. Той добави, че Европейски Съюз би трябвало дружно да измисли "международна стратегия за надзор на оръжията ".

Разкривайки проектите на неговата страна във връзка с нуклеарните оръжия, Макрон добави, че е нужен деен метод в границите на Европа. Когато по-рано тази седмица разгласи, че ще произнесе тирада за нуклеарните оръжия на Франция, президентът съобщи, че фокусът му е френското нуклеарно въздържане.

"Желаем да стартираме стратегически разговор с нашите сътрудници в Европейски Съюз по отношение на ролята на френското нуклеарно въздържане в региона на европейската сигурност ", уточни Макрон и добави, че европейските страни, които имат предпочитание, могат да бъдат включени във френските проби за нуклеарно въздържане.

Макрон счита, че разграничаването от Русия би било огромна неточност за Европейски Съюз

"Европейците би трябвало групово да осъзнаят, че при липса на правна рамка, те биха могли бързо да се окажат изложени на обновяване на стандартна или даже нуклеарна въоръжена конкуренция на тяхна територия ", акцентира той.

Неговите мнения идват след неуспеха на Договора за очистване на ракетите със междинен обхват и неналичието на удължение на периода на деяние на Договор за стратегическо понижаване на оръжията сред Съединени американски щати и Русия.

Еманюел Макрон  Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е най-младият президент на също по този начин предложи бюджет от към 37 милиарда евро, с цел да се модернизират нуклеарните качества на Париж, защото Франция ще остане единствената нуклеарна страна в Европейския съюз след излизането на Англия (след Брекзит).

Френският президент обаче акцентира, че Брекзит няма да промени нищо във връзка с нуклеарното съдействие с Обединеното кралство, отбелязва БНР.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР