Президентът допълни, че още днес ще се произнесе за оставката

...
Президентът допълни, че още днес ще се произнесе за оставката
Коментари Харесай

Румен Радев: Ако партиите са единодушни, че искат избори – мандатите ще се извъртят бързо

Президентът добави, че още през днешния ден ще се произнесе за оставката на основния секретар на Министерство на вътрешните работи

„ Ако партиите са единомислещи, че желаят избори – няма проблем. Мандатите могат да се извъртят доста бързо “, сподели президентът Румен Радев в коментар за по настоящи тематики от Враца.

По думите му би трябвало да стане ясно, че българският парламент има да свърши значима работа и да се одобряват закони в този момент, а не през лятото.

„ Дадох задоволително време и за работа по законите, и за разговор. Партиите да одобряват своята отговорност “, прикани Радев.

На въпрос дали ще изиска оставката на Иван Демерджиев във връзка проблемите с миграцията, президентът отговори по този начин: „ Как партиите може да желаят оставка на длъжностен министър? Да си създадат постоянно държавно управление и да си желаят оставките “.

Президентът добави, че още през днешния ден ще се произнесе за оставката на основния секретар на Министерство на вътрешните работи, а другата седмица ще повика за съвещания „ Български напредък “ на Стефан Янев.

Президентът разяснява и следващото нахлуване против културния център в Охрид.

„ Това е неприемлив вандалски акт на експанзия, която се насажда от десетилетия. Ръководството на РСМ и обществото би трябвало да схванат, че пътят към Европейски Съюз минава през признаването и уважаването на правата на македонските българи. Това е единственият метод “, сподели президентът Радев.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР