Президентът Доналд Тръмп заяви във вторник, че митническите тарифи са

...
Президентът Доналд Тръмп заяви във вторник, че митническите тарифи са
Коментари Харесай

Доналд Тръмп определи митническите тарифи като най-страхотните само ден преди срещата си с Жан-Клод Юнкер



Президентът Доналд Тръмп съобщи във вторник, че митническите цени са " най-страхотните ", като това негово изявление е реалност единствено ден, преди плануваната му среща с ръководителят на Европейска комисия Жан-Клод Юнкер.

" Митническите цени са най-страхотните! ", написа Тръмп в туитър, след което дефинира, че има един елементарен избор: " Или дадена страна, която се е отнесла незаслужено със Съединени американски щати във връзка с търговията, контракти обективна договорка, или тя ще бъде наранена отрицателно от митнически цени ". Той добави: " " Това е толкоз просто - и всички приказват! Не забравяйте, че ние сме " прасето-касичка ", което се ограбва ".

В следващ нов туит Доналд Тръмп написа: " Страните, които от години са се отнасяли с нас незаслужено по отношение на търговията, всички те идват във Вашингтон да договарят. Това трябваше да се случи преди доста години, само че, както се споделя, по-добре късно, в сравнение с в никакъв случай! ".

Неговите следващи " туит излияния " идват единствено ден, преди ръководителят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер да направи аудиенция в Белия дом за разискване на търговски и на други въпрос, откакто президентът на Съединени американски щати наложи мита върху вноса на стомана и алуминий, в това число от Европейски Съюз, и заплаши с високи мита вноса на европейски коли.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР