Президентът Доналд Тръмп в своя Туитър споделил очакванията си от

...
Президентът Доналд Тръмп в своя Туитър споделил очакванията си от
Коментари Харесай

Тръмп обяви какво очаква от срещата с Путин: Дори и да ми предадат Москва, това няма да е достатъчно...

Президентът Доналд Тръмп в своя Туитър споделил упованията си от срещата с Владимир Путин, която ще се състои на следващия ден, 16 юли.
 
„ Отправям се в Хелзинки, Финландия и с неспокойствие чакам срещата с Путин на следващия ден. За жал, колкото и сполучлива да бъде срещата, даже и да ми предадат великия град Москва като отплата за всички грехове и несгоди, осъществени от Русия дълги години, отново ще ме посрещнат с рецензия, че не съм задоволително добър и не съм съумял да взема в добавка и Санкт Петербург “, написа Тръмп на профила си в обществената мрежа „ Туитър “, оповестява Блиц.

Президентът също по този начин означи, че забележителна част от американските медии са „ врагове на народа “, а представителите на Демократическата партия „ единствено се съпротивляват и попречват “ „ В нашата страна е цялостно с злоба и различия, само че някой ден тя ще се изцели “, заключи президентът.

По-рано идната среща сред ръководителите на двете суперсили беше коментирана от съветския външен министър Сергей Лавров По този метод съветският политик съобщи, че идеалният завършек на работната среща ще бъде решението за обновяване на замразените информационни канали сред двете страни. Според Лавров Русия и Съединени американски щати би трябвало да открият връзки и да реализират взаимно съгласие освен за личните си ползи, само че и в интерес на целия цивилизован свят и геополитическа непоклатимост.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР