Президентът Доналд Тръмп в сряда отрече съобщенията в медиите, че

...
Президентът Доналд Тръмп в сряда отрече съобщенията в медиите, че
Коментари Харесай

Тръмп: Не съм се крил в бункера, проверявах го

Президентът Доналд Тръмп в сряда отхвърли известията в медиите, че е бил заставен заради опасност за неговата сигурност да отиде в бункера в Белия дом, до момента в който по улиците извън бушуват митинги.
" Това беше погрешно известие ", съобщи Тръмп пред радио Fox News, преди да посочи, че е влезнал в предпазената зона, само че единствено за " дребен, дребен, къс интервал от време ".
Според The New York Times, цитирайки неидентифициран източник, разказан като непосредствено осведомен с нещата, бодигардовете от Сикрет сървис вкарали Тръмп в бункера в петък вечерта.
Пред Белия дом, на площад Лафайет, тълпи от хора, протестиращи против полицейската грубост, влизаха в конфликти с служители на реда и палеха огньове.
Според Fox News Тръмп е бил отведен в бункера в неделя.
Тръмп сподели, че е слязъл там, само че единствено денем, а не през нощта, както се оповестява, и че той частично го направил, с цел да извърши „ инспекция “.
" Отидете там, някой ден може да ви потрябва. Отидете там, аз слязох. Погледнах го. Беше денем. Това не беше проблем ", сподели той.
" Прочетох за това като за нещо огромно. Никога не е имало проблем, в никакъв случай не сме имали проблем, никой в никакъв случай не се е доближил да ни сътвори проблем. Сикрет сървис прави невероятна работа да поддържа контрола над Белия дом ", сподели той.
Информациите, че Тръмп се е „ приютил “ в бункера, провокираха вълна от онлайн насмешки, за които се счита, че са съдействали за решението му в понеделник да направи противоречивата разходка из парка Лафайет, с цел да посети отчасти развалената черква наоколо.
Полицията със мощ разпръсна най-вече мирни тълпи протестиращи, с цел да разчисти пътя за разходката на Тръмп, обкръжен от десетки охранители. За да показва силата си, той застана пред църквата за фотоси, до момента в който в ръка държеше Библия.
Вижте още:
Спайк Лий: Тръмп е разбойник, който се пробва да е диктатор
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР