Президентът Доналд Тръмп стартира предизборната си кампания за изборите през

...
Президентът Доналд Тръмп стартира предизборната си кампания за изборите през
Коментари Харесай

Доналд Тръмп започна предизборната си кампания


Президентът Доналд Тръмп започва предизборната си акция за изборите през 2020 година с протест пред към 20 000 свои поддръжници в Орландо, Флорида

В момента социологическите изследвания да демонстрират, че Тръмп е изправен пред сложна борба, само че той е подсилен от мощна стопанска система и убеденост в гневната преданост на своите десни последователи.

Тръмп съобщи пред множеството, че дружно са образували „ огромно политическо придвижване “, което „ е победило над счупена и корумпирана политическа обстановка “.

Президентът разкритикува американските медии, като подтикна последователите да се причислят към него в осъждането на „ подправените вести “.

„ Там има доста подправени вести “, сподели той, сочейки с пръст към мястото, където бяха телевизионните камери на всички огромни национални малките екрани, което провокира викания от страна на публиката.

Повтарящите се офанзиви против американските медии в първите 10 минути на речта подсетиха за неговата безмилостна офанзива против кореспонденти и медии по време на президентската му акция през 2016 година.

Демократите желаят да „ унищожат страната ни, такава, каквато я познаваме “, продължи Тръмп. Той упрекна противниците си, че сеят „ ненавист “ и се стремят да „ унищожат “ Съединени американски щати.

„ Нашите радикални съперници – демократи са движени от ненавист, предубеждения и гняв. Те желаят да ви унищожат и желаят да унищожат страната ни, каквато я познаваме. Демократите желаят да ни разпаднат на фракции и племена. Това няма да се случи “, сподели Тръмп.

Той добави, че целият свят завижда на американската стопанска система. „ Страната ни в този момент процъфтява, просперира и се издига до невероятни нови висоти. Целият свят завижда на нашата стопанска система. Може би най-великата стопанска система, която имаме в историята на нашата страна, “ сподели президентът на Съединени американски щати, който залага, че мощна стопанска система ще помогне да убеди страната да му даде втори мандат.

Източник: диспути.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР