Президентът Доналд Тръмп ще се включи в Тексас в проява,

...
Президентът Доналд Тръмп ще се включи в Тексас в проява,
Коментари Харесай

Тръмп ще участва в проява в Тексас, организирана в чест на индийския премиер Нарендра Моди

Президентът Доналд Тръмп ще се включи в Тексас в демонстрация, проведена в чест на индийския министър председател Нарендра Моди, който е на посещаване в Съединени американски щати, съобщи Асошиейтед прес.

Десетки хиляди американци от индийски генезис се чака да отидат на митинга в Хюстън под надпис "Привет, Моди! ".

Това става на фона на комерсиално напрежение сред Съединени американски щати и Индия. Вашингтон упрекна Делхи, че постанова търговски ограничавания и прекрати преференциалните си търговски съглашения с Индия. В отговор на това Индия наложи по-високи вносни мита за американски артикули.

Проявата ще даде на Моди, националист, подложен на рецензии поради наложените наскоро строги ограничения в Кашмир, късмет да даде нов подтик на връзките си с индийската диаспора в Съединени американски щати. Тръмп пък ще излезе пред публика, която може да не одобри добре типичните му остри антиимигрантски послания, означи Ройтерс.

Хюстън е един от дребното бастиони на Демократическата партия в доминирания от републиканци Тексас. Този щат ще е от жизненоважно значение за акцията за преизбирането на Тръмп през 2020 година

След Хюстън Тръмп възнамерява да отиде в Охайо, където ще посети австралийски цех с премиера на Австралия Скот Морисън. В края на деня ще отиде в Ню Йорк, където идната седмица ще взе участие в Общото заседание на Организация на обединените нации.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР