Президентът Доналд Тръмп се чувства много добре и не е

...
Президентът Доналд Тръмп се чувства много добре и не е
Коментари Харесай

Лекарят на Белия дом: Президтът Доналд Тръмп се чувства добре

Президентът Доналд Тръмп се усеща доста добре и не е имал температура през последните 24 часа, съобщи на специфичен брифинг през днешния ден лекарят на Белия дом Шон Конли и добави, че е извънредно удовлетворен от напредъка на Тръмп, съобщи Ройтерс.

По думите му президентът няма затруднено дишане. Той е следен деликатно за затруднения, само че не е на О2. Според лекуващия екип Тръмп е попитал за хидроксихлорокин, само че не го лекуват с него.

Планирано е петдневно лекуване с ремдесивир.

Самият Тръмп споделил на лекарите, че се усеща в положение да напусне клиниката още през днешния ден. Д-р Конли обаче посочи, че не може да уточни период за изписването на Тръмп от болничното заведение.

 Снимка: Българска телеграфна агенция

Президентът на Съединени американски щати още не е на явен път към възобновяване от ковид и някои от виталните му индикатори през последните 24 часа са били доста притеснителни, съобщи пред публицисти лице, осведомено със обстановката, съобщи Ройтерс.

Според източника, настоял за анонимност, идващите 48 часа ще са сериозни от позиция на лекуването на Тръмп. Оценката се разминаваше с тази на лекаря на Тръмп на днешния брифинг, отбелязва Ройтерс.

Припомняме, че президентът на Съединени американски щати е настанен във военномедицинския център " Уолтър Рийд " в щата Мериленд.

Вчера стана ясно, че президентът и първата дама Мелания са дали позитивни проби на тест за ковид. Преди да разгласи новината Тръмп бе обявено, че и сътрудничката му Хоуп Хикс е инфектирана.

Днес бе обявено, че и ръководителят на акцията на президента на Съединени американски щати Бил Степиън, е дал също позитивен тест за ковид.

Другата близка съветничка на президента - Келиян Конуей, също е болна. С позитивни проби за ковид са няколко конгресмени, участвали на събитие в Розовата градина предходната събота, трима публицисти, отразяващи президента.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР