Президентът Доналд Тръмп постоянно тества границите на търпението на Републиканската

...
Президентът Доналд Тръмп постоянно тества границите на търпението на Републиканската
Коментари Харесай

Тръмп се сблъска с рядък отпор от Републиканската партия

Президентът Доналд Тръмп непрекъснато тества границите на търпението на Републиканската партия по въпроси като расите, търговията и имигрантите. Вчера той мина една от тях, написа в петък Асошиейтед прес.

Официални представители на Републиканската партия от Ню Хемпшър до Мисисипи и Айова отхвърлиха намека на Тръмп, че може да се наложи отсрочване на ноемврийските избори - което той не може да направи без единодушието на Конгреса - поради неоснователната опасност от изборни измами. Те успокоиха гласоподавателите, че изборите ще се състоят в избрания по конституция ден, както е било от повече от два века.

Сенаторът от Айова Чък Грасли беше изключително непосредствен: " Мога единствено да кажа, че няма значение какво споделя един човек в тази страна. Ние към момента сме правова страна и желаеме да следваме закона. "

Губернаторът на Ню Хемпшър Крис Сунуну се зарече, че неговият щат ще гласоподава през ноември, както е планувано. " Точка по въпроса ", сподели той. Конгресменката от Уайоминг Лиз Чейни, която управлява групата на републиканците в Камарата на представителите, сподели: " Съпротивата на тази концепция измежду републиканците е непреодолима. "

Водещите републиканци в Камарата и Сената, които прекараха последните четири години в отбраняване на Тръмп в Конгреса, също се разграничиха от мисълта за отсрочване на изборите, продължава Асошиейтед прес.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР