Президентът Доналд Тръмп поднови ожесточените нападки срещу четирите конгресменик от

...
Президентът Доналд Тръмп поднови ожесточените нападки срещу четирите конгресменик от
Коментари Харесай

Тръмп с нови нападки срещу четирите конгресменки

Президентът Доналд Тръмп възобнови яростните нападки против четирите конгресменик от Демократическата партия с малцинствен генезис. Той ги назова слаби и нестабилни и изиска да поднесат извинения на Америка, съобщи Франс прес.

" Не мисля, че четирите представителки в Конгреса са способни да обичат Америка ", написа Тръмп в Туитър.

" Те би трябвало да поднесат извинения на Америка (и на Израел) за ужасяващите им и изпълнени с ненавист изявления. Те разрушават Демократическата партия, само че са слаби и нестабилни персони, които никога не могат да разрушат Америка! ", написа той.

От една седмица Тръмп е съществено подложен на критика поради нападките му против четирите дами, които няколко пъти посъветва да си вървят в страните, от които са пристигнали, макар че три от тях са родени в Съединените щати, припомня Агенция Франс Прес.

Камарата на представителите, в която имат болшинство демократите, одобри във вторник декларация, в която остро осъди расистките мнения на президента. Той си навлече рецензии и от непознати водачи, измежду които немската канцлерка Ангела Меркел и английската министър-председателка Тереза Мей.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР