Президентът Доналд Тръмп поднови днес ожесточените нападки срещу четири народни

...
Президентът Доналд Тръмп поднови днес ожесточените нападки срещу четири народни
Коментари Харесай

Тръмп поднови ожесточените нападки срещу четири народни представителки с малцинствен произход

Президентът Доналд Тръмп възобнови през днешния ден яростните нападки против четири национални представителки от Демократическата партия с малцинствен генезис. Той ги назова слаби и нестабилни и изиска да поднесат извинения на Америка, съобщи Франс прес.

"Не мисля, че четирите представителки в Конгреса са способни да обичат Америка ", написа Тръмп в Туитър. "Те би трябвало да поднесат извинения на Америка (и на Израел) за ужасяващите им и изпълнени с ненавист изявления. Те разрушават Демократическата партия, само че са слаби и нестабилни персони, които никога не могат да разрушат Америка! "

От една седмица Тръмп е под обстрел от рецензии поради нападките му против четирите дами, които няколко пъти посъветва да си вървят в страните, от които са пристигнали, макар че три от тях са родени в Съединените щати, припомня Агенция Франс Прес.

Камарата на представителите, в която имат болшинство демократите, одобри във вторник декларация, в която остро осъди расистките мнения на президента. Той си навлече рецензии и от непознати водачи, измежду които немската канцлерка Ангела Меркел и английската министър-председателка Тереза Мей.

Но тези неоправдателни реакции не възпират американския президент, който е твърдо решен да задълбочи раздялите в Америка и да заложи на готовност на своя електорат, с цел да бъде избран отново следващата година, прибавя Агенция Франс Прес.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР