Президентът Доналд Тръмп почете носителя на “Оскар – и един

...
Президентът Доналд Тръмп почете носителя на “Оскар – и един
Коментари Харесай

Тръмп награди Джон Войт

Президентът Доналд Тръмп уважи носителя на “Оскар ” – и един от редките му обществени последователи в Холивуд – Джон Войт, на гала в Белия дом. Американският президент едвам сдържа сълзите си, гледайки един от филмите с присъединяване на Войт.

80-годишният Войт бе измежду осемте души, които получиха Националния орден за изкуства и Националния орден за филантропични науки на гала в Белия дом – това е най-високата държавна премия за актьори и хора на изкуството в Съединени американски щати.

Той завоюва премията „ Оскар ” за най-хубав артист през 1979 година за „ Завръщане вкъщи ”, в която играе деец от Виетнам в партньорство с Джейн Фонда.

Направи звездна роля в „ Среднощен каубой “ с Дъстин Хофман. Участвал е в шлагери като „ Влакът дезертьор ”, „ Пърл Харбър ”, „ Анаконда ” и „ Параграф 22 ”.

Тръмп сподели, че различен филм за Войт – „ Шампионът “, е „ най-големият великият филм на всички времена “.

“Всички плакаха на този филм. Опитах се да не го върша, Джон, само че не беше елементарно ”, сподели Тръмп.

Войт се откроява като мощен публичен последовател на републиканския президент Тръмп в Холивуд в контрастност с многото свои сътрудници артисти, които поддържат демократите.

Дъщеря му, актрисата Анджелина Джоли, е яростен критик на Тръмп. Тя не участва на церемонията за връчване на медалите в Източната зала на Белия дом. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР