Президентът Доналд Тръмп нарече скучен състоялия се тази нощ телевизионен

...
Президентът Доналд Тръмп нарече скучен състоялия се тази нощ телевизионен
Коментари Харесай

Тръмп нарече дебата на претендентите демократи скучен

Президентът Доналд Тръмп назова " отегчителен " състоялия се тази нощ ефирен спор сред многочислените кандидати за президентска номинация от Демократическата партия на Съединени американски щати, съобщи Ройтерс.

Въпреки това екипът на неговата акция за преизбиране на изборите следващата година деликатно следеше словесната борба сред тях.

Двучасовият спор сред 10 претендент президенти от демократите, излъчен онлайн от Маями, Флорида, се концентрира върху необятен кръг въпроси - от спора с Иран до имиграцията, заемите за студенти и опазването на здравето. Президентът гледаше словесния дебат в самолета на път за Япония, където на следващия ден ще взе участие в срещата на върха на Г-20, и реагираше с къси известия в Туитър.

Няколко от претендентите непосредствено нападнаха Тръмп, само че той реши да не им дава отговор самостоятелно, а се опита да омаловажи цялата полемика като скучна. Когато заради механически проблем излъчването на втория час от дебата бе прекратено за малко, Тръмп бе много ядовит към екипите на двете малките екрани - Ен Би Си Нюз и Ем Ес Ен Би Си, като уточни, че те би трябвало да се срамят за този ужасяващ механически срив.

" Наистина непрофесионално и почтено единствено за организации за подправени вести, каквито са те ", означи той. Двете малките екрани са измежду тези, които той постоянно упреква, че са нечестни към него.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР