Президентът Доналд Тръмп е наредил през 2018 г. да бъде

...
Президентът Доналд Тръмп е наредил през 2018 г. да бъде
Коментари Харесай

Махнете я: Видеозапис показва как Тръмп говори със спонсори за уволнението на посланичката в Киев

Президентът Доналд Тръмп е наредил през 2018 година да бъде уволнена американската посланичка в Украйна Мари Йованович, излиза наяве от видеозапис, изработен по време на обяд на американския президент с група спонсори във Вашингтон. На записа се чува гласът на Тръмп: " Отървете се от нея! "

Йовчанович, която бе отзована от поста през май 2019 година, наскоро свидетелства пред Камарата на представителите по делото за импийчмънта на Тръмп.

Демократическата партия желае импийчмънт на Тръмп за това, че е прекратил гласуваната военна помощ за Украйна, пробвайки се да принуди президента Володимир Зеленски да стартира следствие против политическия противник на Тръмп – демократа Джо Байдън и сина му Хънтър. Тръмп твърди, че следствието против него е " лов на вещици ".

Видеозаписът, публикуван в този момент от американски медии, е от 30 април 2018 година и е изработен с мобилния телефон на Игор Фруман – американски предприемач и някогашен сътрудник на някогашния персонален юрист на Тръмп Рудолф Джулиани. Записът бе предаден в Сената от юриста на различен американски предприемач -Лев Парнас, още един участник в абсурда, който е участвал на обяда.

Трмъп твърди, че не познава Парнас, който също е работил за Джулиани.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР