Президентът Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик

...
Президентът Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: САЩ нямат нищо общо с опита за нахлуване на наемници във Венецуела

Президентът Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския отхвърли Съединени американски щати да са забъркани в опит за навлизане на наемници по море във Венецуела, в който са задържани двама американци, предадоха международните организации, представени от Българска телеграфна агенция.

"Ще разберем какво е станало. Току-що научихме за това, само че то няма нищо общо с нашето държавно управление ", съобщи Тръмп в отговор на въпрос за случая и арестуваните американци.

Въоръженото навлизане по море във Венецуела е било инсценировка?

Президентът на Венецуела Николас Мадуро разгласи в телевизионно послание, че управляващите през вчерашния ден са задържали 13 "терористи ", които съгласно него взели участие в съгласуван с Вашингтон скрит план за навлизане в страната и свалянето му от власт. При несполучливото навлизане в неделя са убити осем души, оповестиха венецуелските управляващи.

Мадуро сподели паспортите на двамата арестувани американци, разпознати като 34-годишния Люк Денман и 41-годишния Айран Бери. Според Мадуро те работели с американския боен деец Джордан Гудро, който управлява намиращата се във Флорида охранителна компания "Силвъркорп Ю Ес Ей ".

Николас Мадуро: Американци си играеха на Рамбо

Вчера венецуелската прокуратура упрекна опозиционния водач Хуан Гуайдо, че е вербувал наемници с блокирани от американските наказания венецуелски държавни средства в опит да провежда морско навлизане в страната. Преди една година, на 30 април 2019 година, Гуайдо несполучливо прикани бойците да се разпалват против Мадуро, който съгласно него е спечелил нелегално втория си мандат. Мадуро продължава да е подкрепян от генералния щаб на армията и от някои страни, измежду които са Китай, Русия и Куба.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР