Президентът Доналд Тръмп беше посрещнат вчера със скандиране Още четири

...
Президентът Доналд Тръмп беше посрещнат вчера със скандиране Още четири
Коментари Харесай

Тръмп призова привържениците си да отмъстят за неговото поражение на ключов вот на 5 януари

Президентът Доналд Тръмп беше посрещнат през вчерашния ден със скандиране " Още четири години " от хиляди свои последователи (повечето без маски) на митинга във Валдоста, Джорджия, чиято публична цел бе да поддържа двама републикански претенденти за сенатори в щата, които се явяват на втори тур на 5 януари. Вместо това той продължи да приказва (повече от час и половина) за себе си, още веднъж повтаряйки обвиняванията, че резултатите от президентските избори са фалшифицирани и успеха му е открадната от демократите, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Ако бях изгубил изборите, щях да призная, че съм надвит, щях да си отида във Флорида, да се шляя, да си споделям " свърших добра работа ". Но не може да се одобри проваляне, когато те (демократите) крадат, мамят и фалшифицират. Това в никакъв случай не може да се одобри ", сподели Тръмп. Думите му бяха посрещнати с възгласи " Спрете кражбата! "

Двата вота в Джорджия ще дефинират коя партия ще управлява Сената. Демократите би трябвало да завоюват и двете места, с цел да получат болшинство. Ако републиканците завоюват едно място, ще запазят контрола и ще могат да блокират огромна част от законодателната стратегия на Байдън.

" Те (демократите) излъгаха и фалшифицираха нашите президентски избори, само че ние въпреки всичко ще ги спечелим ", закани се Тръмп, като още веднъж загатна, че " скоро " ще бъде сезиран Върховният съд.

" Те ще се опитат да фалшифицират и тези избори ", съобщи Тръмп, като назова вота на 5 януари " най-важните избори за Конгрес в американската история " и прикани последователите си " да отмъстят ", като гласоподават, съобщи Асошийтед прес.

Първата дама Мелания Тръмп, която откри митинга, също сподели на гласоподавателите от Джорджия, че " повече от всеки път е значимо да упражнят гражданското си право и да гласоподават ". Щатът не е избирал сенатор демократ от 20 години.

" Ако им позволите да завоюват Джорджия още веднъж, в никакъв случай няма да можете да се погледнете в огледалото ". " Много просто, вие ще решите дали децата ви ще порастват в социалистическа или в свободна страна ", сподели Тръмп на последователите си, като назова противниците на двамата сенатори републиканци Дейвид Пердю и Кели Лофлър - демократите Джон Ософ и Рафаел Уорнък, " най-крайните екстремистки леви демократични претенденти " за Сената.

След като в резюме похвали двамата сенатори, Тръмп извади лист хартия и прочете лист на личните си достижения, в това число погрешното изказване, че е спечелил и Джорджия, и Белия дом. Скандиранията " Да се борим за Тръмп " заглушиха късите изказвания на двамата сенатори.

В необикновен изблик на искреност Тръмп, който по време на президентството си явно се усещаше най-удобно на многохилядните предизборни манифестации, призна, че не обича да ги прави поради други хора.

" Костват доста работа ", сподели той.

В различен миг Тръмп сподели на публиката видео, атакуващо демократическите противници на Пердю и Лофлър като леви екстремисти. Президентът, който единствено минути преди този момент се беше похвалил, че неговият щаб е събрал над 200 милиона $ дарения след изборите на 3 ноември, пусна смешка за парите, изхарчени за продуцирането на клипа.

" Не бива да върша това за тях (сенаторите републиканци). Струва прекомерно скъпо ", пошегува се Тръмп.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР