Президентът Джо Байдън в четвъртък обяви нови стъпки за защита

...
Президентът Джо Байдън в четвъртък обяви нови стъпки за защита
Коментари Харесай

Байдън обявява ново правило за защита на потребителите, които купуват краткосрочни здравноосигурителни планове

Президентът Джо Байдън в четвъртък разгласи нови стъпки за отбрана на потребителите, които купуват краткосрочни здравноосигурителни проекти, които съгласно критиците съставляват отпадък.

Ново предписание, финализирано от администрацията на президента демократ, ще ограничи тези проекти единствено до три месеца. И проектите могат да бъдат възобновени единствено за най-много четири месеца, вместо до три години, които бяха позволени при предшественика на Байдън, републиканеца Доналд Тръмп.

Администрацията на Байдън също изисква краткосрочни проекти, с цел да даде на потребителите ясни пояснения за границите на техните изгоди.

Белият дом сподели, че правилото е част от напъните на Байдън да понижи разноски за потребителите, които той предизвиква необятно, до момента в който търси преизбиране през ноември.

„ Президентът в действителност има вяра, че американският народ не желае да бъде одобряван за нещастници, а застраховката за отпадък ги приема за простаци “, Нира Танден, консултант по вътрешната политика на Байдън, сподели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР