Президентът Джо Байдън ще бъде първият действащ обитател на Белия

...
Президентът Джо Байдън ще бъде първият действащ обитател на Белия
Коментари Харесай

Байдън няма да се яви на първичните избори в Ню Хемпшир

Президентът Джо Байдън ще бъде първият настоящ жител на Белия дом в историята, който не се яви на първичните избори на своята партия в Ню Хемпшир при започване на идната година.

Предизборната акция на президента осведоми демократите от Ню Хемпшир във вторник в писмо, получено от CBS News от чиновници на акцията на Байдън, че макар че би желал да се появи в бюлетината, господин Байдън „ е длъжен като претендент на демократите за Президентът да съблюдава разпоредбите за асортимент на делегати за Националния конгрес на Демократическата партия за 2024 година ", въведен в ход по-рано тази година.

Според главния календар, препоръчан за първи път от самия президент, Южна Каролина ще бъде първият щат, който ще организира първоначални, които награждават делегатите за Националната спогодба на Демократическата партия в Чикаго идната година.

Ню Хемпшир беше преместен по-назад в календара на партията, само че щатският закон изисква Ню Хемпшир да бъде хазаин на първите първоначални избори в страната. Щатските демократи не можаха да убедят щатските законодатели да анулират статута на Granite State, само че също по този начин не се пробваха доста, защото не бяха съгласни с решението на DNC. Всеки, който се кандидатира на първичните избори на Демократическата партия през януари, няма да получи делегати от DNC.

Крайният период за подаване на претенденти за президент на Ню Хемпшир е петък, а републиканските претенденти за президент пътуват до Капитолия на щата, с цел да подадат персонално и подайте таксата за подаване от $1000. Потенциалните първи кандидати на Байдън – в това число представителят на Минесота Дийн Филипс, който не е изключил обществено кандидатурата на първичните избори, откакто пусна концепцията на фона на опасенията си по отношение на възрастта на президента – към момента имат време.

Но екипът на Байдън не наподобявам обезпокоен.

Ръководителят на акцията на Байдън Джули Чавес Родригес написа в писмото си до демократите от Ню Хемпшир, „ Президентът чака с неспокойствие името му да бъде включено в бюлетината на общите избори в Ню Хемпшир като номиниран от Демократическата партия, откакто публично осигурявайки номинацията на Националната спогодба на Демократическата партия през 2024 година, където той ще води неуморна акция, с цел да завоюва всеки един глас в щата Гранит през ноември идващия ноември. „ Реалността е, че Джо Байдън ще завоюва първичните избори на NH FITN през януари, ще завоюва наново номиниране в Чикаго и ще бъде избран отново идващия ноември. Избирателите на NH познават и имат вяра на Джо Байдън, по тази причина той води пред Тръмп в NH с двуцифрено число. “ < /p>

Джейкъб Розен способства за този отчет.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР