Президентът Джо Байдън, първата дама Джил Байдън и Ева Лонгория

...
Президентът Джо Байдън, първата дама Джил Байдън и Ева Лонгория
Коментари Харесай

Ръката върху гърдата: неловкият момент между Ева Лонгория и Джо Байдън

Президентът Джо Байдън, първата дама Джил Байдън и Ева Лонгория посрещнаха стотици хора на моравата на Белия дом преди 2 дни, с цел да гледат " Flamin' Hot " - филм за произхода на пикантната закуска Чийтос (Cheetos), написа.

Филмът, който бележи режисьорския дебют на Лонгория , е роман за пазач - американец от мексикански генезис, който работи в компания " Фрито-Лей (Frito-Lay) и продава на началниците си концепцията да създадат пикантно покритието с усет на сирене на хрупкавия снакс. Семейство Байдън и Ева Лонгория показаха историята на Ричард Монтанес, основана на неговите записки, като въодушевяващ роман за това по какъв начин един човек реализира фантазията си и преодолява несгодите, подминавайки индикациите, че разказът на тогавашния пазач е подозрителен. 

" Мислейки за кино лентата довечера, мисля за смелостта. Толкова доста от вас, вашите предшественици, са оставили всичко, което са знаели, с цел да стартират нов живот в Съединени американски щати ", сподели президентът Джо Байдън, обръщайки се към присъстващите. 

 ева лонгория джо байдън Getty

Ева Лонгория на собствен ред показа, че историята на Монтанес я е въодушевила, тъй като по време на кариерата си е получавала отводи и са й казвали, че концепциите не идват от хора като нея, както и че не може да прави избрани работи, тъй като е жена. Актрисата добави, че дружно с екипа й са работили интензивно, с цел да основат този достоверен филм, " напоен с приобщаване ". 

Но вечерта не мина без гафове и неловки обстановки, които като че ли в последно време са много присъщи за президента на Съединени американски щати. Джо Байдън допусна два огромни гафа по време на обществено събитие и двата са директно свързани с Ева Лонгория.

Двамата се прегърнаха на трибуната, само че когато се разделяха президентът пусна ръцете се в профил по тялото на Лонгория и за малко да стигне до гърдите ѝ. Актрисата незабавно реагира и съумя да измъкне себе си и Байдън от неловката обстановка като дръпна ръцете му и прекъсна прегръдката. Най-вероятно жестът на Байдън е бил напълно несъзнателен, само че не остана неусетен и от феновете, които разясниха, че се е държал " непоносимо ".

Вижте обстановката във видеото долу:

GROSS! Eva Longoria had to move Biden's hands to keep him from groping her at the White House tonight.

I hope these people are happy with the creep they support.
— Tim Young (@TimRunsHisMouth)
Срещата продължи неудобно, откакто президентът описа, че се е срещнал със звездата от „ Отчаяни съпруги “, когато тя е била едвам на 17, а той на 40. Оказа се обаче, че Байдън би трябвало да е бил на към 50, в случай че е срещнал Лонгория на тази възраст.

Joe Biden made a cringeworthy joke at the White House Thurs., that he'd known Eva Longoria for 'a long time’. “She was 17, I was 40, ” Biden said about the 48-yr-old actress, receiving laughs from members of the crowd at the screening of ‘Flamin’ Hot’.
— CJ4America (@GrammyC4Zone)
Байдън очевидно беше в въодушевление за смешки довечера, защото се показа като „ брачна половинка на Джил Байдън “.

Вижте още фотоси от неловките моменти и събитието тук:
 Ева Лонгория показа режисьорския си дебют в Белия дом  Ева Лонгория показа режисьорския си дебют в Белия дом  Ева Лонгория показа режисьорския си дебют в Белия дом  Ева Лонгория показа режисьорския си дебют в Белия дом
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР