Президентът Джо Байдън падна с лице напред, след като се

...
Президентът Джо Байдън падна с лице напред, след като се
Коментари Харесай

Байдън се спъна и падна на сцена на Академията на ВВС

Президентът Джо Байдън падна с лице напред, откакто се спъна в затруднение на сцената на Академията на военновъздушните сили (ВВС) в Колорадо, само че изглеждаше незасегнат, съобщи Агенция Франс Прес.


80-годишният Байдън, който произнесе речта си пред завършващите военната академия, таман се беше ръкувал с кадет и стартира да се връща към мястото си, когато падна.

Служители на Военновъздушни сили му помогнаха да се изправи и наподобява не се нуждаеше от спомагателна помощ.

Докато се изправяше, Байдън уточни предмета, който явно беше спънал крайници му. Той приличаше на дребна черна торба с пясък на сцената.

Директорът по връзките на Белия дом Бен ЛаБолт скоро по-късно написа в Туитър, че " той е добре. На сцената е имало чувал с пясък, до момента в който той се е ръкувал ".

Байдън е най-възрастният човек, заемал в миналото президентския пост, и се стреми към втори мандат на изборите през 2024 година Официалният отчет на лекаря му от тази година го разгласи за физически здрав и той постоянно спортува.

През ноември 2020 година, малко откакто завоюва изборите против настоящия президент Доналд Тръмп, Байдън счупи крайници си, до момента в който си играеше с домашно куче. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР