Президентът Джо Байдън каза, че Русия ще направи сериозна, сериозна

...
Президентът Джо Байдън каза, че Русия ще направи сериозна, сериозна
Коментари Харесай

Байдън предупреди Русия да не използва тактическо ядрено оръжие

Президентът Джо Байдън сподели, че Русия ще направи " сериозна, сериозна неточност ", в случай че разположи тактическо нуклеарно оръжие в Украйна, последното му предизвестие към президента Владимир Путин против ескалация на продължаващия месеци спор.

Висши представители на администрацията работят по дешифрирането на изказванията на Москва, че Киев се готви да употребява мръсна бомба на земята в Украйна, изказване, което западните водачи нарекоха погрешно.

Информацията въпреки всичко породиха опасения измежду тях, че Русия може да поставя основите за предприемане на сходна офанзива като предлог за ескалация на войната в Украйна, вероятност, против която Байдън предложи внезапно предизвестие в къси забележки във вторник.

" Днес прекарах доста време в диалози за това ", сподели Байдън на въпрос за желанията на Русия.
" Позволете ми единствено да кажа, че Русия би направила необикновено сериозна неточност, в случай че употребява тактическо нуклеарно оръжие ", продължи той. " Все още не подсигурявам, че това е интервенция с подправен байрак. Ние не знаем, Това би било сериозна, сериозна неточност.

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР