Президентът да запази радиомълчание, за да не гони инвеститорите, призова

...
Президентът да запази радиомълчание, за да не гони инвеститорите, призова
Коментари Харесай

ГЕРБ с жалба срещу Радев за участие в изборите

Президентът да резервира радиомълчание, с цел да не гони вложителите, прикани Биков
Жалба в ЦИК против президента Румен Радев внесе ГЕРБ. Управляващата партия упреква президента, че взе участие в предизборната акция на Българска социалистическа партия. Така ГЕРБ отговори на Българска социалистическа партия, която също упрекна премиера Бойко Борисов, че взе участие в предизборната акция и употребява държавен запас за това и преди два дни внесе повторна тъжба в ЦИК и Съвет за електронни медии.

Документите против Радев подадоха депутатът от ГЕРБ Тома Биков и координаторът на ГЕРБ - София Цветомир Паунов.

" Президентът Радев да резервира радиомълчание във връзка с покупко-продажбите с възможни вложители, защото той не може да води вложители в страната, само че може да ги пъди ", съобщи Това Биков, откакто подава жалбата.
Все едно ръководителят на футболния съюз преди три дни да приказва какъв брой зле играе " Левски ", сподели Тома Биков, разяснявайки рецензиите на Радев към ръководството.

Недопустимо е индивидът, който въплъщава единството на нацията да прави политическа агитация, съобщи и Паунов. И попита къде се намира предизборният щаб на Българска социалистическа партия, да не би да е на " Дондуков " 2, тъй като синхронът Радев - Нинова е огромен. Координаторът на ГЕРБ - София обърна внимание, че претендентът за евродепутат от Българска социалистическа партия Иво Христов, някогашен началник на кабинета на президента, продължава да бъде в Стратегическия съвет на Румен Радев.
Според Паунов " внушенията на Радев " са " в синхрон с Корнелия Нинова ".

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР