Президентът да свика общонационална кръгла маса от неправителствени, териториални и

...
Президентът да свика общонационална кръгла маса от неправителствени, териториални и
Коментари Харесай

Босия поиска нова Кръгла маса, ще говори с Караянчева

Президентът да свика общонационална кръгла маса от неправителствени, териториални и други придвижвания, които да слагат ясно и тъкмо проблемите на България. На тази основа да се сътвори програмен парламент и програмно държавно управление – това изиска по време на конференция в Българска телеграфна агенция поетът Николай Колев – Босия, чиято основна стачка продължава 34-ти ден.

" В противоположен случай ще се влачим като пребити кучета ", разяснява той. По думите му политиците нямат сетива за това, което би трябвало да свършат. " Оставихме ги 28 години и те не взеха решение нито един проблем, а единствено сътвориха още повече ", сподели Босия.
Продължава гладната стачка на Николай Колев – Босия Той сподели, че ще продължи да гладува и в случай че не му изпълнят изискванията, ще имат виновността за живота му
Подкрепата си за някогашния отстъпник на днешната конференция обявиха някогашният длъжностен министър председател Ренета Инджова и някогашният чиновник на НСО подп.Николай Марков.
Снимка: Ладислав Цветков
По време на събитието стана ясно, че ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева е поискала среща, като Колев съобщи, че приема поканата.

Николай Колев разгласи началото на гладната си стачка на 12 юни т.г. с декларация, с която изиска оставката на министъра на превоза Ивайло Московски и разформироване на Народното събрание. Мотивите му бяха - корупцията в Агенция " Автомобилна администрация " при издаването на шофьорски книжки и стимулиращото корупция законодателстване на депутатите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР